Z hovna bič

Z hovna bič

Anotace: -

Plácal jsem z hovna bič

A zamazal si od něj ruce

Neutek z hnoje pryč

To byla moje revoluce

 

Tehdy jsem hrdinou byl

Málo kdo teď však mou dlaň stiskne

Hned by se ušpinil

A každý chce mít ruce čisté

 

A tak jdu s hejnem much

Lidi se mi pro ten roj smějí

Z nich a ne ze mě puch

Vyčpívá v toku dějin

 

Radši být od hoven než hovnem

A proto příště zas plést budu

Snad na tomtéž se všichni shodnem

Že s bičem má se proti studu.

Autor Bolder, 25.09.2013
Přečteno 515x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Rýmař Frantina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dělat z hovna bič a z prdu kuličky?
Proti vrchnosti jsme takhle maličký!

25.03.2015 10:31:51 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí