Nad hrobem stojí přítel

Nad hrobem stojí přítel

Anotace: Jak lidé nedokážou ocenit život,jen smrt.Bohužel.

Ve strmém citu
na poli beznaděje
zavřeni v duši
otroci noci

V rozvalinách světa
v ruinách soukromí
vztyčená socha Bůh
ve stanici smrt

Konečné sevření
ruky v pěst
polibek dlaně na počest
dávno zetlelých přátelství
Autor horymír, 22.01.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... báseň je lepší než smrt ...

22.01.2007 12:13:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí