Kolekce panenek

Kolekce panenek

Anotace: ...

Exitus pupas

Kolekce mrtvých panenek
doma na poličce,
vyhasl jejich plamének,
dohráli života smyčce.

Šatičky staré, pomuchlané
sedí tam jako stařenky.
Jsou však moje milované,
fantasie výklenky.

Do konce světa budou nehnutě
čekat na znamení,
že mohou roztáhnout perutě
a vytratit se z mého snění.
Autor pastelka53, 30.09.2013
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí