ježka v kleci nic nebolí

ježka v kleci nic nebolí

Anotace: věnováno

každou noc se mi zdá

že přijdeš a prostě mě vošukáš

  

 

jsem tvoje nádoba bez dna

nacpi do mě svojí zlost a frustrace

znám všechny tvoje masky

 

ty malej ustrašenej kluku

 

chceš se schovat za mojí sukni

ale není jako ta tvojí mámy

 

je příliš krátká

 

já vím vzpomínky bolí

máš to těžké

ale kdo sakra nemá

 

nemůžeš se zlobit za to

že nejsem taková jakou si mě chtěl mít

 

když říkám miluji tě

nejsou to jen prázdná slova

takový city se jen tak neztratí

 

čím víc dnů uplynulo

tím míň tě chápu a víc ti rozumím

 

 

každé ráno se budím šťastná

že se mnou v posteli neležíš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Sarah, 02.10.2013
Přečteno 400x
Tipy 19
Poslední tipující: Frr, Anjesis, hanele m., Joe Vai, Avola, Jan Voralberg, enigman, nebech, Luky-33, Isquieasuus, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když bouchnou saze...

02.10.2013 13:56:19 | enigman

Pěkně rafinovaná záležitost. Anotace s všeobecným věnováno, ovšem zcela záměrně chybí komu a dle mého názoru bude spousta mužů, kteří v textu „náhodou“ objeví právě tu svou adresu.

02.10.2013 12:24:25 | Luky-33

ač nejsem žena, zdá se mi to být něčím hodně blízké.

02.10.2013 10:26:36 | CoT

ač nejsem muž, mám pocit, že ti rozumím

02.10.2013 10:29:26 | Sarah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí