Konec

Konec

Anotace: ...

Všechno už končí,
přichází temno.
Tvůj výraz v tváři
začíná blednout.

Všechny vzpomínky
náhle se vybaví.
Sen šťastné rodinky
se jen tak nespraví.

Hodiny tikají,
světélka blikají.
Tma zbyla jediná,
krásná a nevinná.

Všechno se v temnotě ztrácí,
kolem nich létají ptáci.
Není cesty zpět,
nepokvete živý květ.

Dívám se do té bledé tváře,
jak se z ní ztrácí života záře.
Usínají stromy smrtí pohlcené,
i nebe není nedotčené.

Krev vytékající z úst,
stéká... rychle a pomalu.
Neslyšíš trávu trávu růst,
jen vlastní popravu.

Hušení v uších,
zděšené výkřiky.
Vzkříšení duší?
Jen ticho navěky.

Potom už nic...
temnota...
samota...
klid...

...
...
...
Autor Georgina Weird, 03.10.2013
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, Tasha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí