Stmívá se

Stmívá se

Anotace: Podzimní deprese

Jsou věci, kterých lituji

když ráno procházím kolem výkladů
a nadávám sama sobě

s neschopností se člověk nerodí
neschopnost si člověk pěstuje...


Ublížila jsem

a myslím, že stále ubližuji

lidem, věcem, svítání
to poznání nijak nepomáhá

pouze mě dusí

a připomíná

jak chudý člověk jsem

tam uvnitř...

Čtu básně
dávno umlklé hlasy pravých básníků
a jsem dojata jejich nadčasovostí
přesto se nemohu zbavit dojmu

že dostat políbení na tvář

je mnohem krásnější než o něm číst...

 


 

 

Autor terezkys, 06.10.2013
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: C.alwen, Matty09, enigman, CoT, Isquieasuus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá, pokorná.

07.10.2013 08:57:56 | Matty09

tak se uschopni...

07.10.2013 00:07:44 | enigman

...je to tak... poslední strofa moc fajn ;-)

06.10.2013 20:35:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí