Miláčkovi

Miláčkovi

Anotace: zamilovaný člověk dělá bláznivé věci

Ty jsi přítel můj,

navždy při mne stůj,

nikomu Tě nedám,

ráda Tě hrozně mám.

 

Stačilo jedno slovíčko,

rozehřál jsi moje srdíčko,

věta co si budu pamatovat,

a Tebe napořád milovat.

 

List pro mě nejcennější, jsi mi dal,

tato pohádka pokračuje dál a dál,

list rukou od srdce psaný,

v rámečku na zdi daný.

 

Tebe já si budu napořád vážit,

pro Tebe budu já i vraždit,

ty věříš mě, a já zas Tobě,

i po velmi krátké době.

 

Autor majdik 2, 07.10.2013
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a píše turbohloupou poezii

08.10.2013 09:08:04 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí