Po tvých láskách zůstanou jen stíny jejich těl

Po tvých láskách zůstanou jen stíny jejich těl

Anotace: ...špinavá poezie...

jo
chlapi tě opouštěj
s vyřezaným
úsměvem Jokera
tvýho temnýho rytíře

najdou svý ponožky a pak
jeden po druhým padaj
přeraženým tichem
vejpůl
tím tvým-napíšeš?-


jednoduše
vypadnou ze dveří
jak srdce
ze střechy panelovýho domu
k zemi

skončíš


budeš jedna z těch
víl
co sundavaj lodičky
a houpaj je
na prstech
ze strany na stranu
a večer

prožívaj romantiku

v pajzlu na nábřeží
kde lásky začínaj
cigaretou

a končí flaškami
s opilou vílou
z vedlejší ulice

budou tě přemlouvat
vrchem
spodem
už jen



ze slušnosti

Autor chci_uverit, 09.10.2013
Přečteno 379x
Tipy 18
Poslední tipující: JSJ, Lioness, Gabrielle, xkacerka, enigman, Joe Vai, Matty09, Amonasr, nebech, mikrojimbo, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy lze přemlouvat i ústy...

10.10.2013 10:30:58 | enigman

tím jsem myslela "vrchem"

12.10.2013 15:53:45 | chci_uverit

žádný komentář...tak já ti k tomu teda něco řeknu...

" Hlavně používej ochranu "

:D

09.10.2013 20:01:23 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí