Starý muž

Starý muž

Anotace: z třetího světa

na konci světa
z hlíny a slámy holýma rukama
postavím
drobnému lidu chatrče
a z navátého písku
krumpáčem
starým autům silnice

jsem obyčejný muž
který zaspal dobu

s nikým nebojuji
jen sám se sebou

jsem uvnitř starý

svou lásku jsem našel
v bídě a v lidském utrpení
Autor Wor, 10.10.2013
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí