=Ruku v ruce

=Ruku v ruce

Anotace: ..a šli spolu co noha nohu mine..

 

 

Procházka.

 ***********

 Půjdeme spolu „ruku v ruce“

 a co „noha nohu mine“?

 Půjdeme spolu na zajíce

 a žádného netrefíme?

Ty jsi dědo vtipálek

 vždyť jdeme spolu na párek

 s hořčicí anebo s křenem

 pak to zapijeme pivem.

 

Pomaličku jdeme domů

 cestou parkem,podél stromů,

 chvíli si sedneme na lavičku.

 Nenechej tu svou hůlčičku.

Bábi,víš  já ji nechal v hospodě

 ještě že jsem v důchodě,

 musím se tam pro ni vrátit

 tu hůlku nesmím ztratit.

 

Jdi si dědečku kam jen chceš

 mě už tady nenajdeš

 a další pivo si už nedávej

 jinak budeš protivnej.

A ty?Budeš babka ubrblaná

 od večera až do rána…

 Nakonec šli zase „ruku v ruce“

 pro tu hůlku do hostince.

 

Dali si tam velkýho frťana

 zpívali až do rána.

 ……..

jdeme


Autor Květka Š., 10.10.2013
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí