Nečistá duše

Nečistá duše

Anotace: .

Studený kov studí do zátylku
už je téměř tady, vydrž ještě chvilku.

/Hořce plakala pro to
o čem už jen snila
toulala se po městě
lahev vodky pila./

Studený kov na zátylku zebe
dívá se vzhůru a vidí tam nebe.

/Ve snaze se očistit
hanlivě se nazve
pak ke rtům zas přikládá
čiré hrdlo lahve./

Už studený kov není - zatratila sebe
nežli žít dál s tím, že trápila Tebe.

/Duše letí do ztracena
tolik těžká, špinavá
byla celá poskvrněná
hnusná, mrtvá, ohavná./
Autor Lissa, 14.10.2013
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Šimeček, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nič v zlom, ale už si sa niekedy skúšala utratiť ranou do zátylku?

14.10.2013 19:00:15 | nebech

Ne, to jsem opravdu nezkoušela, ale je to spíše tebou špatně pochopeno. Studeným kovem jsou v této básni myšleny železniční koleje :) (což jsem ale také ještě nezkoušela :p)

10.06.2015 09:25:46 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí