Rok

Rok

Anotace: ...

Včera myslím, byl to rok,
co mě zdál se jako chvíle,
rok smutku, štěstí, tiché lásky
a sysifovské píle.

Už uplynula dlouhá doba,
od něžných lásky gest,
však v myšlenkách já stále bloudím,
po stopách v prachu cest.

Už tak dlouho stýská se mi,
chci mít tě na své straně,
a sním o místě, kde nechals v zemi,
otisky své dlaně.

Tak, pokud na mě ještě myslíš,
věř, že myslím na tě též,
a že pomalu zapomínám?
je jen pěkně hloupá lež.
Autor Annie the wolf, 14.10.2013
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Rezkaaa, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek se mi jeví slibně, ale v druhé půli báseň jaksi ztrácí, jak veršem, tak i rytmus klopýtne...

14.10.2013 19:44:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí