Pod tíhou sněhu

Pod tíhou sněhu

Anotace: ...

Kam vedou stopy vlčí?
Asi někam k severu.

Kam kanou slzy tvých očí?
Zřejmě někam v tom směru.

Proč se nám nic nedaří,
psi netáhnou, oheň nehoří...

Silně vnímám toto příkoří,
a vím, kdo nezažil ten nevěří,

že

hrůzné jsou to stavy
kdy nemůžeš utéct ze své hlavy
ač jseš vězněm bez ostrahy.

Pak jen naděje je kotvou existence.
Autor Piví, 14.10.2013
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Matty09, Majdalénka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí