Tajný sen

Tajný sen

Anotace: ..splněný?

Večerní tma způsobila

že na zdech vidím promítat

své tajné sny

své myšlenky hříchu

 

Že v tom měkkém

nočním tichu

na polštáři hebkém

se ustrašeně svěřuju

modrobílým zdem

 

Vykreslují sen

o který se bojím

přes špičky peřiny vykukuju

aby se mi nevyplašil

aby mi snad nezmizel

(tolik o něj stojím)

 

Vykreslují sen

jež z myšlenek se mi vypařil

vyklouzl mi ven

do těch modrobílých stěn

do prostoru kolem

 

To Tys byl tím snem zvolen!

přilehl sis sem

těsně vedle mě

a já se bojím usnout.

Co když tu nebudeš až se vzbudím?

Bojím se i pohnout..

..ale Tys mě obejmul

-skutečně tu jsi!

už ničeho se nebojím

neboť tím že spolu jsme

splnil jsi mi sny!

Autor Lioness, 17.10.2013
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: Nespavec, Jack Santiago, Sýkorka07, Jan Urban, hanele m., Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný sen :)
A když jsou na něho dva...

18.02.2015 22:43:37 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí