Použitá věc

Použitá věc

Anotace: a jak ty?

Dáte si kávu pane?
Je hořká, ale dobře vám udělá,
vy jí nepijete?
a abych to pro příště věděla?
Dobrá tedy,
přinesu vám alespoň trochu čaje,
cože?
mám se podívat z okna, jak sníh na stromech už taje?
Jste nějaký smutný
a vaše tvář je z kamene,
co byste asi udělal,
kdybych dotkla se vašeho ramene?
Mám prý odejít,
máte pravdu, půjdu tedy,
vždyť na střechách,
už tiše tají ledy.
Ještě říkáte,
ať plevel společnosti,jako já,
neobtěžuje vás pro příště,
ale dobrý pane,
vždyť my všichni jsme jen různé nepotřebné věci
z jednoho smetiště.
Autor Annie the wolf, 17.10.2013
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: Rezkaaa, Metal Lady, Sýkorka07, kudlankaW, Robin Marnolli, Aliccia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brutálně pravdivé. A jak už bylo řečeno, moc zajímavý styl básně, líbí se mi. ST

29.10.2013 13:11:47 | Rezkaaa

Zajímavý styl...jakoby rozhovor. Líbí se mi.

17.10.2013 21:53:07 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí