Nepolepšitelný

Nepolepšitelný

Anotace: Mám rád všechno nezdravé.

Dneska nejsou žádné svátky,
máme jenom karbanátky,
kačka byla v neděli,
dobře jsme se pomněli.

Žlučník ten se tuze zlobí,
neplechu zas pěknou robí,
jenže pusa své si žádá,
pochoutek je celá řada.

Salvát potom nastupuje,
Milan se jen ušklibuje,
hořký čaj mu nejede,
dietně jíst nesvede.
Autor Psavec, 21.10.2013
Přečteno 464x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, snupicek, Květka Š., Martinecka23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sorry, ale je to jako říkanka od Haliny Pawlowské...

22.10.2013 00:17:32 | Truckle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí