Ještě jednou s pokorou

Ještě jednou s pokorou

Anotace: Kdysi mi bylo řečeno, že se neumím omluvit s pokorou. Tak tohle je myslím ta nejpokornější a nejupřímnější omluva, které jsem schopna.

Už zas zežloutlo listí na stromech,
podzimní teplo cítím v těle,
a konečně něžně hladí ranní dech
co kdysi z přátel dělal nepřátele.

Zmizel i odér cigaret,
co zůstával
a drásal, už tak dost zubožená těla,
jak málo stačilo -
pár promyšlených vět,
abys ty i já ho chtěla.

A teď zdá se to jako věčnost,
od krutosti -
co rvala srdce z hrudi,
a políčků, -
co přistály mi na tváři,
ale stejně cítím potřebu to říct
ještě jednou promiň!

Tak jen pro jistotu
bez kordů a holí
nastavím tobě i světu
ještě druhý líc,
protože moc dobře vím,
jak láska bolí,
jen někoho méně a jiného víc.
Autor Annie the wolf, 21.10.2013
Přečteno 470x
Tipy 9
Poslední tipující: Rezkaaa, Anjesis, V.N.Losinský, Matty09, Robin Marnolli, Cass, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, pokorná. ST

29.10.2013 13:12:46 | Rezkaaa

Pokorně dávám tip.

22.10.2013 09:21:02 | Robin Marnolli

Nápodobně.

22.10.2013 20:15:20 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí