Bestia triumfans

Bestia triumfans

Anotace: jo prostě tak to je...

Velká slova o hanbě a zlu
z úst líbezných bastardů a žen.

Odsouzení učiněné v dáli
mimo dosah žločinu muže.

Srdcem ať nespadnu zpátky v zem,
kde není ducha o velkém snu.

A tisíckráte překonám valy,
krev ať teče z koho téci může.

Jsem bestie co vám kosti zkroutí
a zuby vám vyláme, by kostky mohla hrát.

Však vaší vinou se vám vše hroutí,
když mi berete, že osudu svého já jsem vlad.
Autor Dominik Plesr, 25.10.2013
Přečteno 611x
Tipy 1
Poslední tipující: Bánší
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, báseň líbí, jen bych se chtěla zeptat na název - nemělo by to být bestia triumfans?

26.10.2013 01:12:32 | rebeegf

jo, jo máš pravdu...

26.10.2013 01:16:39 | Dominik Plesr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí