Host do domu

Host do domu

Anotace: ...

 

Zdá se, 

že den ve světle ukrývá se, 

že láska v duši ukládá se, 

že slepě věřit přestává se, 

že minulost pálí most, 

jež překrývá přítomnost, 

vítězem je upřímnost. 

 

 

Host radost a ctnost

- klepou na dveře, 

ten, kdo čeká soupeře-

tam zaklepe zlost.

 

 "Ty ještě nemáš dost?"

...ptá se....

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 26.10.2013
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Isquieasuus, Martinecka23, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se nezdá...upřímnost je cílem...

29.10.2013 11:39:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí