Tátovi

Tátovi

Anotace: myslím že nemusím nic dodávat, ctím smutek

Tátovi

 

Pozdravuj na své cestě všechny,

které potkáš.

Zpívám si mé blues o tom jak mi scházíš.

Dals mi život a já já ho žiji tak jak se má.

Nikdy jsem ti pořádně neřekl, to jak té mám rád.

Ale tys to  určitě věděl.

Ale najevo jsme si to oba moc nedávali.

V posledních minutách jsem tě držel za ruku a věřil,

že nastane nějaká změna a ty budeš OK.

Bavit všechny tak jak si to uměl ty,

to nedokáže už nikdo.

Tam ze shora se na nás díváš

a pomáháš nám v životě dál.

Autor jyardak, 29.10.2013
Přečteno 429x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Truckle, zdenka, VEDz RVAHEs, Anjesis, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Niterná, příteli

22.05.2014 10:10:40 | Akrij8

...

29.10.2013 19:29:52 | zdenka

bolí moc, ale díky

29.10.2013 12:15:36 | jyardak

Tohle bolí moc. Asi v životě nejvíc. Drž se.

29.10.2013 12:06:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí