Bez názvu (zatím)

Bez názvu (zatím)

Anotace: ...další z textů pro nejmenovanou kapelu...a zárověn variace na oblíbenou dvojhlásku -ou :)

Tahem dámou
bílou vránou
jak děvka co zůstane
navěky jen starou pannou

Dobře hranou
slzou slanou
dopadající mincí
pokaždé tou samou stranou

REF: Já budu rád
a ty se můžeš klidně ptát
já chci ti lhát
pravda je ostnatej drát

Dobře známou
nepoznanou
jak všechny jistoty
co do jedné tě znova zklamou

Milovanou
bičovanou
prostopášnou kašnou
co do vlasů míváš zacuchanou

Vysušenou
mořskou pěnou
pařížskou Eiffelovkou
dokonale utajenou

Bílou stěnou
ukradenou
sklenicí na polici
umytou a vyleštěnou
Autor 666.yorick, 30.10.2013
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí