A bylo nám fajn...

A bylo nám fajn...

Anotace: ...je to dost dlouhý...nahromadilo se mi toho v hlavě moc.

A bylo nám fajn...
štěstí teď jinde máš,
mě necháváš samotnou spát.

A vrátíš se...
Je ti u mě nejlíp,
tak proč utíkáš?

Kdysi...bylo nám moc fajn.
Ty žiješ a já přežívám.

Čekám...!

Miluješ? Pořád dokola, stejný kecy,
akorát já ti je už tak nežeru.
Jen chci tě vedle sebe každou chvíli.

Nevěřím. Miluju. Nezvládám.
Přijdeš a já odpadám.

To kdysi...bylo nám moc fajn,
a já nevím jak dál.
O ruku jsi rodiče požádal,
ale mě ses ani nezeptal.
Takovou samozřejmostí pro tebe jsem.

A kdy se to vlastně,tak posralo?

A vážně asi neexistuje
větší blázen než jsem já
a nebo ty,
Neodpoví nám ani
odborníci na city.

A mám si tě vzít?
Když žila jsem sama
kdysi...bylo mi taky
celkem fajn.
To něco víc
prostě nehledám.
Chci jen svatej klid,
ne se o tebe pořád bát.

Ale ty tvý oči, proč jsi jedinej chlap,
kterýmu se do nich dokážu podívat.
Ten tvůj pohled, jen jediný pohlédnutí
a vím, že život může přes to všechno za něco stát.
Autor Niky88, 30.10.2013
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí