Zimní láskování

Zimní láskování

Anotace: Tenkrát v zimě...

Vánoční čas se blíží
Za okny bíle sněží
Dívám se do Tvých hnědých očí
Zdá se mi o nich několik nocí
Oči mne hned okouzlily
Když se na mne dívaly
Tvůj pohled mne uhranul
Jakmile na mne pohlédnul
Ráda se na Tebe tajně dívám
Nevím, zda víš, jak se na Tě usmívám
Víš, jak Ti to sluší, když se usměješ?
Když se mne dotkneš
Dotek příjemně zahřeje
Až teplo cítím po celém těle
Nemám ráda jen Tvůj dotek, úsměv
Nejen to způsobuje v mém těle záchvěv
Autor Priserenka, 01.11.2013
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí