=Podzimní

=Podzimní

Anotace: letí to letí,jako papírový drak,klobouk ve větru a tak...

 

~Podzim~

~~~~~~~~~

Ten podzim je krásný,

jako jaro i léto 

malovaný

že každou chvíli prší?

Nevadí.

Zahradníky to potěší.

Déšť na jaře i v létě

stejně vyvádí

někdy se divíme

co to provádí.

 

Podzim je víc uplakaný

o asi proto

že studený vítr

stromům listí vzal

aby je všude

jen tak rozfoukal.

Stěhovaví ptáci už taky

za teplem odlétli

někdy ale vidíme i draky

jak visí na větvi.

 

Jeden je však smutný

že zase zmokne

zahlédl i černé vrány

tak trochu se jich lekne.

A babí léto

pak prosí mládence

ať konečně

ze stromů sundají

ty papírový krasavce.

 

Slunce podzimu

však dává kraji jas

barevně krásný než přijde

„zima,sníh,mráz“…

A sněhulák?               

Ten co má hrnec na hlavě?

Ano tak.

~~~~~~~~~~~

xxx

~~~~~~

Autor Květka Š., 01.11.2013
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, Isquieasuus, Jarka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za podzim i za básňulku ST :-)

01.11.2013 22:37:11 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí