Klimakterická

Klimakterická

Anotace: ...to je život..

Žena držíc malé robě,
žal jí zmáhá v tento čas,
šťastnější by byla v hrobě.
stáří zmohlo její vlas.

Touží míti dítka svého,
Bůh jí to již nedovolí,
sešlá během věka svého
tělo duše, srdce bolí.

Žena ženou přestává být,
oko se již zavírá,
na věčnosti touha se skrýt
nebe se jí otvírá.
Autor Marie Vozková, 02.11.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí