V síti

V síti

Anotace: :(

Ze zoufalých věcí děláme zoufalé činy,
pak přichází pocit viny.
Jsme snovači,
co si pletou osud života
ve vrcholcích stromů,
pod okny bohů.
A Ďábel jak had nás olupuje,
o naše čisté duše,
do kterých vpluje
a nechává nás ochutnat
jablko sváru.
Jsme semena života,
která bloudí tmou,
když hledají světlo,
aby mohla rozkvetnout
než zas přijde temno.
S pocitem zhýralosti,
kdy maříme svou života niť,
otupěle sedíme
a sledujem síť,
do které jsme uvrženi
a ve které zemřeme
ať jsme z bahna
nebo kamene.
Autor Ďábel sám, 22.01.2007
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi obsahově blízká tvorba

21.03.2024 17:56:28 | mkinka

Nemám co napsat ... mám své myšlenky a tak věci, co se dějí kolem, ... hodně mi to Tvé dílko přiblížilo ...

31.01.2007 15:55:00 | NikitaNikaT.

..bahno nebo kámen..hmm..zas mám o čem přemýšlet.. :-))

23.01.2007 20:40:00 | isisleo

Zajímavá...zaujala...

23.01.2007 03:37:00 | En

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí