Prosba bohu.

Prosba bohu.

Anotace: Prosím, ó prosím boha všemohoucího o záchranu mého pejska.

Prosím já tě bože,
prosím za pejska,
nepřipravuj lože,
ať se nestejská.

Ach nemocen přenemocen,
pejsek v boudě leží,
buť nám bože nápomocen,
packou hýbne stěží.

Ach nemocen přenemocen,
přesto hlídá obydlí,
buď nám bože nápomocen,
ať se nemoc odbydlí.

Ten pejsek byl samý jas,
teďko právě leží,
popadl ho hrozný ďas,
na nebesa hledí.

Prosí boha za pomoc,
i já k němu hledím,
prosit budem celou noc,
uklidní se sněním.
Autor Rozdrcená duše., 02.11.2013
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Monversol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí