Osamělá kráska

Osamělá kráska

Anotace: Báseň pro mou kamarádku.

 

Tajemná kráso,

oděná v černém krajkoví,

co znamená lesk ve Tvých očích?

Nikomu nepovíš.

 

Jsi plná tajemna,

halí Tě závoj noci.

Upíří královna,

máš všechny ve své moci.

 

Úžasná, nádherná,

tajemná krásko.

Jediné kousnutí

a bude Ti říkat lásko.

 

Krvavá láska,

halená do temné noci.

Tvůj pohled černých očí

a máš ho ve své moci.

 

Už není úniku,

Ty to dobře víš.

Zůstaneš Vampírou,

to už nezměníš.

 

Za temné noci,

pach krve Tě odvábí.

Půjdeš pít,

oděna v hedvábí.

 

Tvá krása

obět Ti přivábí.

Je to Tvé prokletí,

na dlouhá staletí.

 

Mít chtíč,

vášnivě krev pít.

Životem sama jít

osamělá krásko.

 

 

 

 

 

 

 

Autor maca5.5, 02.11.2013
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí