Lživ(n)ost

Lživ(n)ost

Anotace: procitněme...

dlouze fouká už ze všech strání
a mračna plují v divém úšklebku
snad pouze jedno mám teď přání
co bouřlivě ťuká zevnitř na lebku

vždyť v mém přání pranic není
jen ať víc se pravdomluva cení

až příliš lživě opilí jsme v této době
s pravdou na dně utopeni sami v sobě
Autor Ctirad Justus, 03.11.2013
Přečteno 348x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí