Polkni mne

Polkni mne

Anotace: ...

Prsty stékají kůží vrby

cítím každou nerovnost

Šumí pramínky končícího soužení

                                   

                                   dochází síly

Rytíři z tekutého olova

                                   

                                  stromy žízní

 

 

 

 

Polkni mne

 

                    vzpomeneme na zítřek

 

polkni mé dlaně

 

                  dříve, než se rozutečou

 

polkni moji tvář

 

                          již slyším výstřely

 

polkni mé kosti

 

             a ukryj mne v horkém dřevě

Autor Alizarin, 03.11.2013
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí