Podzimní květ

Podzimní květ

Anotace: příteli, jež svou energií utváří lepší svět pro všechny…

Plamínek naděje,
ve tváři pel,
zanechal dotyk,
aniž bys chtěl.

Proměnil myšlenky,
otočil vzad,
slzičky krůpěje,
ztratí se snad.

Letmo tě hladí,
podzimní květ,
tiché je znamení,
jen pro tvůj svět.

Tajemství střeží,
maličký vzkaz,
potěší, doufám,
nesrazí vaz.

Barvy má pravé,
nemůže lhát,
někdo si vzpomněl,
možná má rád.

Tomu kdo našel,
patří ta slova,
stíny se ztratí,
začneš-li znova.

Přichází v míru,
v srdci chce hřát,
poutníkem stal se,
mohl ti dát.

Verše se ztratí,
květina zvadne,
úsměv si ochraňuj,
když sám svět chřadne…
Autor LadyCat, 06.11.2013
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Hopsinka, enigman, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stejně si myslím že je ta báseň zamilovaná... Ostatně jako většina od autorky...

09.01.2014 15:46:16 | kulisak

tajemství života tkví v úsměvu...

07.11.2013 13:19:29 | enigman

Taková říkanková, ale hezká.

06.11.2013 06:49:16 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí