kamarátstvo

kamarátstvo

Anotace: detstvo a kamarátstvo .

Píšem príbeh o babe krásnej do tvári ,
Ktorú si chlapci predstavujú v svadobných šatách pri oltári.
Pekná s modrími očami,
Najlepšie pochopíš ju mlčaním.
Jej pohlad velavravný,
Každý jej usudok je správny,
Niekedy je však aj výzor klamný
Kedisi to malé dievčatko už nieje obraz správny.
Teraz je to žena ako má bit,
Bez nej by som nemohol normalne žit .
Pekné decstvo som s nou prežil,
Aj ked jej ocinovi sa každý vlas pri nás zježil
My boli sme za každú srandu,
Ked sme sa za ruky držiavali, nepokladali sme to za hambu.
Prespávanie v tích našich stanoch,
To nekonečné kecanie o našich plánoch
Toto prekrásne obdobie mojho života,
Kazí mi dnes uz skola a hlavne robota .
Ale čo máme pred sebou more času,
tak užime si život a jeho krásu.
Autor Rudi, 08.11.2013
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí