Bez tváře

Bez tváře

Anotace: postávám, sedávám.... a píšu Vám :-)

**************

 

K lásce s tváří Bez tváře,
k věčnému prachu ze slz,
k té opojné nádheře

SE PŘIZNÁVÁM...

Souměrně Tvá,
na stén připravená,
s Tebou a bez Tebe

SELHÁVÁM...

Zastavená v tamních záhybech,
horkou kůží zalitá,
lesklými city zmámená

ZŮSTÁVÁM...

Za sebou příliš hlubokých vzdechů
a náhlých stisků Beze jména

NECHÁVÁM...

Pod ústa nahoty,
přikryta vlhkou mlhovinou,
za nebe v očích

SE SCHOVÁVÁM...

Zahalená blůzou ze tmy,
v mrtvém čase mezi námi,
na konečcích řas

ZTROSKOTÁVÁM...

A nelidský hřích
všech vzteklých žádostí,
tajně zmírající
v bledé zapomnění

POZNÁVÁM...

Autor Gabrielle, 09.11.2013
Přečteno 398x
Tipy 19
Poslední tipující: carodejka, PANGÁSIUS, vodnař, Jozef Bojanovský, tato22, Isquieasuus, WhiteRayne, čarodějka07, DagDag, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná slova, plnoucí z duše.

10.01.2014 14:52:23 | carodejka

děkuju, Čarodějko ;-)

10.01.2014 15:44:59 | Gabrielle

Chybí už jen,"očekávám".Pěkně a zajímavě napsané.:-)

11.11.2013 16:36:24 | Jozef Bojanovský

Děkuji..a přiznávám se, že mě Očekávám vůbec nenapadlo :-).

11.11.2013 20:22:18 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí