V oblacích

V oblacích

Chtěl se mnou umět cestovat pohádkami a být každý den někým jiným
Bez zbytečného snažení ve vráskách
S dívkou se smutnou tváří a rty barvy ostružin
S dívkou která potkala štěstí v zapomenuté pohádce bez zachránce

Monogram v důlku mezi kostmi
Cizí vlasy na hrudi
Krok po kroku směřování dál od šťastného shledání
Dvou nevyhovujících si veličin
Protože Čas si nikdy nerozumí se Spádem

Sny vyřezané z kůže
Obnažené
Prosté
Spojené do chumlů
Zmotané a zamotané
Ležící bez povšimnutí uprostřed všeho jako spadané listí
Kam skáču po hlavě jako do neznámé vody
Se statečností prvního objevitele

Ostružiny spálil mráz
Sny rozfoukal vítr do všech světových stran
A jediným důkazem pohádky byla jizva
Kolem čela od koruny
Autor její alter ego, 09.11.2013
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: drew, Loveless, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí