Vina

Vina

Anotace: Psala jsem to už před delší dobou a byla jsem v té době taková.. Vystresovaná, takže je to takové chaotické ^^" Bylo to sepsáno ve zmatku mích pocitů a citů.

Padám do vlastního stínu
a cítím na srdci tu obrovskou vinu,
která mě zevnitř zabíjí
a mou krev s chutí upíjí.

Padám, duše má je černá,
a i tak mám pocit,
že jsem ti věrná.

Padám a čekám tvrdý náraz,
ale dostavil se jenom mráz,
který cítím na své kůži.
A když se tě dotknu,
spálím tě jak růži.

Jsem prý jenom kus ledu
a milovat nedovedu.
Tak proč tu teď tiše prosím
a své tváře slzy rosím?

Nejsem tak nevinná, jak se zdám.
Jsem mnohem krutější
a srdce tvé mám.

Nečekej zázrak, já se nevrátím.
Lámat srdce, to já umím...
Nedělám to, protože chci,
ale protože se cítím jako v kleci.

Každý jsme někdy lhaly
pro dobro těch druhých.
Hlavně, když jsme milovaly...

Ten pocit viny nejde zastavit
a já se mu nedokážu postavit...
Já ti vážně ublížit nechtěla,
ale že tohle se stane, jsem věděla.
Autor Kim44, 10.11.2013
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah se mi moc líbí,ale nemyslím si,že báseň je pro něj nejvhodnější forma. Některý rýmy jako "prosím - rosím" mi přijdou dost násilný.

11.11.2013 08:29:22 | v.t.v.h

Psala jsem to už poměrně dávno, takže uznávám, že to není moje nejlepší dílo ^^'' Ale děkuji za kritiku :)

18.11.2013 17:14:41 | Kim44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí