martiniem...

martiniem...

Anotace: ...

vzduch voní
po přezrálých mandlích
a sytí mé chřípí
sluch loká tirády zimy
a chlad má v sobě říz
těžkého vína
co neomamuje ale jitří

ve skalní stěně
obklopená vápencem
v křivkách stezka
láká šestým smyslem
kdysi tudy chodívali
i Éros s Diem

vezmi zažehlou lampu
a o půlnoci dojdi k vodě
poklekni
a ve světle knotu
pohlédni na hladinu
objeví se tvář
co tě bude provázet životem
Autor enigman, 11.11.2013
Přečteno 374x
Tipy 22
Poslední tipující: Joe Vai, Holis, střelkyně1, Radhuza, Aťan, Luky-33, Robin Marnolli, hanele m., CoT, kikis, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Az prekrocime reku zapomneni,
kde zle obrati se v sneni,
tak zhasneme petrolejku
a uz nikdy nebudeme vzyvat ``PERESTROJKU``.

12.11.2013 00:26:06 | Haviko

ty tvé vypravěčský jsou jiný,avšak taky krásný,ovšem toto je klenot:)

12.11.2013 14:46:24 | střelkyně1

ty tvoje ne tolik rozmáchlé se mi moc líbí

11.11.2013 11:57:37 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí