NÁROD SOBĚ

NÁROD SOBĚ

Anotace: .--.

To pivní vzpírání
ač k opici nás dohání
to pivní vzpírání je lék
V hospodě u stolu
všichni pěkně pospolu
vzpíráme aniž by se čas vlek‘

Když je pak v televizi
sportovní utkání
každý gól potlesk sklízí
fandit nám nebrání
v hluku se díváme
a přitom dále vzpíráme
čárky se hromadí
nikomu z nás to nevadí
a když se nedaří to popadá nás vztek

To pivní vzpírání
nejen žízeň zahání
to pivní vzpírání je lék
V hospodě u stolu
všichni pěkně pospolu
vzpíráme aniž by se čas vlek‘
Autor Heron, 23.01.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí