Utajené krásy

Utajené krásy

Anotace: ..

Pálená bezmocí 

v noci, když sen přichází

ve formě prozření

a tuší, že nezná - 

co se sluší, když v uších hučí

šum moře

a v hoře 

odráží se hlas- snad poznání, 

ve vlasech vítr a v patách mráz. 

Hráz trhá se a místy procitá

plno krás, 

mrhá čas čekáním, 

když její bezmoc strnulá, 

ji minula, jak noc minulá. 

Říše snová,

či nová realita, 

co bylo falešné se ji už nedotýká.

Bezmoc to spálila na popel, 

a déšť vrátil zpět do pekel.

Autor Daniela, 13.11.2013
Přečteno 381x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Liduška, poeta, Jozef Bojanovský, Martinecka23, enigman, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu sny už jsou takové...

13.11.2013 11:03:28 | enigman

Líbí se mi, jak si hraješ se slovy a zvuky (v uších hučí šum...) :)

13.11.2013 10:51:12 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí