Už jsi budu v tobě jenom číst

Už jsi budu v tobě jenom číst

Anotace: :)

mrazí mně chlad
bolí mně celé tělo
jak ti to říct
že v tobě by jse mi chtělo

jak málo dát
a přitom se jen tak smát všemu o čem jen snít se jenom dá

a víš že možná budeme?
když to nějak pojmeme

když se mračná smrští zase
když v pohledu na svět zhasne
poslední s těch nejposlednějších hvězd
co jsou pro nás celý svět

naše kroky když projdou cestu
tak možná pak nás najdou v nedohlednu
až když si jen tak spomeneme
v duchu snění pojedeme

a pak ti to už vadit nebude
když čas nám rány zadupe
a pak ti v čase řeknu zas
čtu si v tobě lásko zas
Autor airman, 13.11.2013
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řada chyb, absence poezie, rýmy nerýmy... chce to po sobě několikrát přečíst, protože takhle se ničí dobrý námět.

13.11.2013 19:54:58 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí