=Zloděj

=Zloděj

Anotace: ..co se mohlo stát..stalo,nestalo..

 

~Špekáčky~

~~~~~

 Dnes sedíme u ohniště

 budou buřty?To si pište,

 špekáčků,snad metr máme

 teď jen hůlky nachystáme.

 ~A pak? Opékáme?~

 ~Ale co se stalo?~

 Pes nám šlohl špekáčky

 hele,jak vybírá zatáčky

 doběhl až na náves.

 Dnes nemá štěstí ani pes.

 

No jo,z tlamy pustil špekáčky

 když zaštěkal na kočky,

 přihnali se jiní psi

 špekáčky voní po návsi.

 Z každé strany pes je drží

 třetí pes po čuchu běží,

 ach jo, špekáčky jsou ztracený.

 Už si je nechte.Hafani.

 

Potom ti psi mlaskali

 jistě si pochutnali,

 my si taky pochutnáme

 topinky si opékáme.

 Je nám teplo u ohniště

 špekáčky si dáme příště

 na ty pejsky pozor dáme

 buřty? Ty dobře pohlídáme.

 ~~~~~

 HAF,HAF

 můžeme si přivonět?

 Vrr,vrr,pak budete

 ČUBRNĚT…

Ale napřed objetí

kočka se ptá,jak je ti?

Ať ti z blbých špekáčků

není zas špatně,pejsáčku.

 ~~~

Autor Květka Š., 15.11.2013
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, Holis, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednu náves jsem si představil...je tam uprostřed i jezírko pro kačky:-)

15.11.2013 14:32:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí