Máma

Máma

Anotace: Láska k mamince.

Díky Tobě jsem živá,
máš slova hojivá,
někdy jsi i bláznivá,
jsi ta, která se na mě večer dívá.

Kontrovala jsi můj dech,
poslala jsi mě na dlouhý běh,
věděla jsi, že já se jen tak nedám,
že svých dnů se nevzdám.

Děkuju Ti mami za všechno,
omlouvám se Ti za to, co jsem řekla,
vím, že hodně dětí by tě chtělo,
snad jsem z puberty vyrostla.

Nechci tě nikdy vidět brečet,
moje srdce potom silně tluče,
není to se mnou vždycky lehký,
ale vždy si vzpoměň na chvíle pěkný.

Jsi jediná na světě,
a já ti v jedné větě,
chci říct to, jak moc tě mám ráda,
mám ráda chvíle, kdy mi masíruješ záda.

Můžu ti říct, co mě trápí,
tebe nic už nepřekvapí,
jsem ráda, že jsi tu pro mě,
vážím si toho ohromně.

Někdo nemám žádnou mámu,
mámu, která si ráda hraje na dámu,
mámu, která si s ním hraje,
někdo, nemá to štěstí mít mámu.
Autor kami-51, 15.11.2013
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí