Pocity

Pocity

Anotace: ...jež nikdy nebrání úsměv přát...


Ač stavba někdy se boří...
je to jen nenadálé zdání...
je to jak moře v bouři...
kdy útesy průplavu brání...
13. 11. 2013

Ač nejen oheň hoří...
plameny jsou k mání...
nebezpečí někdy tvoří...
jindy zase ledů tání...

Ač bolest bývá pronikavá...
víra tlumící účinek má...
třeba až chvíle zajíkavá...
naděje světlo zas dá...

Ač to či ono přichází...
vždy mysl může dát...
že vše či nic schází...
plakat neb se smát...
14. 11. 2013

Smích i pláč, pláč i smích...
divná to možná směsice...
je to vše či není hřích...
i tak přiletí světlice...

Lásky láska petice.
15. 11. 2013
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí