Pohasínám...

Pohasínám...

Anotace: v lačných mezerách...

**********

 

Jako blížící se tón z hedvábí

klaníš se dlouhé vteřině

v zákoutí vesmírných čar...

 

Tvá laskavá náruč,

uvnitř zbytečných snah,

v úzkém sepjetí, avšak daleko od hvězd,

zlehka uvadá...

 

Do lačných mezer bez lásky

tiše mi pronikáš...

 

Ve zpustlé melodii snů,

zahalené stínem tajemství,

pod rouškou chladných nocí,

s nádechem smyslnosti,

bez části Tvých nádher,

v pulsující věčnosti kráteru osamění

já bez vědomí

pohasínám....

Autor Gabrielle, 16.11.2013
Přečteno 484x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, enigman, CoT, DagDag, kamínek, Radhuza, PANGÁSIUS, tato22, Robin Marnolli, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ještě jsi neuhasla...

18.11.2013 09:46:45 | enigman

Zatím :-)

23.11.2013 13:01:38 | Gabrielle

tak tohle psaní je mi občas taky dost blízké

17.11.2013 22:10:00 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí