Plamínek svíčky ve větru

Plamínek svíčky ve větru

Anotace: ...

Plamínek svíčky ve větru,
ruka bez duše, na mou věru,
jen pár stínů za hranicí světla,
nesmíš dopustit aby zhasla.

Na nebi hvězd po mnoho,
v srdci více všeho,
každá hvězda jedna svíčka,
každá svíčka jedna láska.

Zhasne-li svíčka v tvém srdci,
zhasne láska na hvězdném nebi,
svíček ubývá, a hvězd nepřibývá,
položím ji k tobě, z mého srdce,
kde má láska přebývá…
Autor Láďa, 23.01.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá hvězda jedna svíčka,
každá svíčka jedna láska....tak to mám ještě naději.
Pěkné!

23.01.2007 09:42:00 | afig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí