Pomíjivá

Pomíjivá

Anotace: ....

Jak všechno to říct
a nemít strach,
že slova se změní
v pouhý prach -
pěnu a popel
zašlých dní,
jak vědět, že není to poslední -
den, kdy i přes dlouhý výčet skrytých vad,
lze v chaosu tu najít lad.
Já vím, že dnešek pomine,
a co zůstane nám?
snad to jediné,
za co stojí řádně bojovat,
stydím se,
protože ač navenek vše míjí mě,
uvnitř začla jsem tě milovat.
Autor Annie the wolf, 19.11.2013
Přečteno 378x
Tipy 14
Poslední tipující: kamínek, Metal Lady, Gabrielle, Rezkaaa, Jozef Bojanovský, whiolet, enigman, Koralína, Alci, Robin Marnolli, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

forma mne nezaujala, ale dávám tip za obsah...

19.11.2013 20:20:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí