Sváteční sonet

Sváteční sonet

Anotace: Proutník pod pantoflem.

V poslední době, častěji než často

v hlavě mojí vládne zmatek.

Otáčím se za sukněmi - Jarko, Lído, Vlasto!
Já amant, donchuán, zmetek.

 

V poslední době, víc než bych sám chtěl

v hlavě mojí vládne zmatek.

V ulicích míjím armády ženských těl

z řad dívek, dam i matek.

 

Uvězněný v labyrintu copánků a vnad -

prý s chutí roste hlad.

U mě s chutí roste zmatek.

 

A přesto přemítám, kam květinu bych odnes.

Já vůl! Jak zapomenout mohl jsem, že dnes

moje milá slaví svátek.

Autor pandufek, 19.11.2013
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí