Romantik se dívá

Romantik se dívá

Anotace: /Pavel Bobek/

Tvé krajiny jsou bezbřehé
slova cestu hledají
v tajemném objetí
cesta ti zpívá
hvězdy proletí
ty obejít se nedají
ty krásky nahé
ve věčném svítání
myšlenky spásné
mlčet už nezačnou
jsou rána lživá
Romantik se dívá..
a cesta vede dál
ty však stojíš opodál.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.11.2013
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to je ze života

18.01.2014 17:55:38 | VEDz RVAHEs

Tomuhle by spíš slušel volnej verš,ale to je jen můj názor

20.11.2013 17:55:42 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí