Štětcem

Štětcem

Anotace: ....

Štětcem dubovým,
maluješ mozaiku,
po těle mém.
Štětcem májovým,
maluješ chvilinku,
po těle nešťastném.

Se štětcem tajemným,
stejným jako Tvůj úsměv.
Se štětcem kouzelným,
v barvě žluté růže,
stále maluješ..

Růže plné žárlivosti,
kterou v sobě cítíš.
Spouštíš vlnu posedlosti,
v sobě samotném.
Autor Koralína, 20.11.2013
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi to měl být štětec dubnový než dubový.

04.06.2014 17:54:05 | Lilien

Ne, neměl.. ;)

04.06.2014 18:34:43 | Koralína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí