Rybář jsem

Rybář jsem

Anotace: Experiment

Jsem rybář
co se depresíte
usmívejte se na knížky jako vodník
kterému vysychá bydliště

Jo a před svou šichtou
a ty s Donem Quijotem
pod pohlazením pouličních lamp
Není stop, které by se ozvaly
PS: Bude škoda že si stěžuji

Ve skutečnosti to pamatuju
říkala jsi že se jim zdrhnu
prozatím využívám
jejich dokonalé neschopnosti
k upozornění na
tvá slova!
Autor pos1ak, 21.11.2013
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak někdo tak sofistifokovaný, rozervaný, může být tak krutě přehlížen?

04.12.2013 00:12:26 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí