Hvězda

Hvězda

Anotace: Nad hlavou hvězd mám tisíce Oblohu z nich jen poskládat A tak se tážu měsíce Zda...

Nad hlavou hvězd mám tisíce
Oblohu z nich jen poskládat
A tak se tážu měsíce
Zda může jednu postrádat

Nad řekou letí a zpívá
Šaty má vetché, netíží
Snad její píseň, tak tklivá
Ke slunci zemi přiblíží

Schovám ji do svých dlaní
Na chvíli bude mně hřát
Snad zapomenu i na ní
A na co chtěl jsem se jí ptát

Hledíme na sebe – já a hvězda
Stromy si o tom šeptají
Už vím, proč dnes v noci nic se mi nezdá
Ona zas - proč hvězdy padají
Autor jonys, 22.11.2013
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

postrádat může...

22.11.2013 11:19:13 | enigman

zdá se Vám to spojení krkolomné?

22.11.2013 12:56:55 | jonys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí